Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ - ani Dohoda století, ani žádná jiná. Mír s palestinskými Araby je v principu nemožný. Zní to tvrdě, ale je to syrová i surová pravda. Položím otázku: Jak v monogamní společnosti dosáhnout dohody o tom, že jedna nevěsta bude manželkou současně dvou mužů? Také nemožné. --- Poděkování za příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

A jak dlouho ještě chcete válčit? Dalších sto let?

A území na rozdíl od nevěsty lze vždy rozdělit.

0 0
možnosti
Foto

Zrovna dnes jsem zachytil informaci, že čelný představitel Hamásu Fathi Hammad prohlásil, že je třeba zabíjet Židy kdekoliv na světě.

To je jistě ideální platforma, jak zahájit mírové rozhovory. Ukazuje se, že s Araby tohoto ražení se jednat nedá a jedinou možností je držet je na dostřel.

Karma.

5 0
možnosti
Foto

Když vám bude někdo bránit v přístupu na Váš pozemek ̈, nebudete si ulevovat podobnými výroky.

Nebyli zde vyslovovány zde výroky, že nejraději má komunisty dva metry pod zemí.

Umírá starý cikán a místo faráře si pozve předsedu KSČ, že chce vstoupit do strany.

"A proč, prosím tě? Celý život jsi volný jak vítr a teď tohle."

"Když už má někdo umřít, ať je to komunista."

0 0
možnosti
Foto

Dobře, dejme tomu, že Palestinci usilují o zničení Izraele, tedy státu, který okupuje jejich území. Není to sice celá pravda, ale dejme tomu. Co je na tom nepřirozeného? Co jiného mají dělat? Poraďte jim, jak jinak se domoci svého práva na vlast, jejíž rozloha byla určena Plánem pro rozdělení Palestiny z r. 1947?

Co se týče samotného označení Palestinci, tak to bych vůbec neřešil, tak jako neřešíme pojmenování Arabů v Egyptě, Sýrii, Jemenu atd., a mluvíme bez problémů o Egypťanech, Syřanech, Jemencích atd.

0 3
možnosti
Foto

Izrael nemůže okupovat území státu, který neexistuje. Na území Palestiny jsou dva státy. Izrael a Jordánsko. Tak zvaní Palestinci jsou přistěhovalci z jiných arabských zemí. Arabové, kteří žijí v Izraeli mají stejná práva jako Židé, chodí do stejných školy vyučují na stejných školách, slouží dobrovolně v izraelské armádě a to i na velitelských postech, zastupují Izrael v zahraničí mají zastoupení v parlamentu,

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik