Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevzpomínám si kdy jsem četl lepší článek.R^

2 0
možnosti

A nedělat vrahům reklamu, tj. nezveřejňovat jejich fotky na titulních stranách médií, ani jména.

3 0
možnosti
Foto

K75a10r49e55l 53C84a10c32h

31. 7. 2016 10:10

Váš recept jak se bránit, je pro záchranu Evropy nutné ve všech bodech zrealizovat. Snad bych ještě doplnil o zákaz šíření Islámu v EU, protože tato ideologie je v mnoha částech v rozporu s evropským právním systémem. A pokud jde o mešity - zákaz konání islámských shromáždění a vyhradit je jen k prohlídkám turistům. Jen mám obavu, že Váš recept je jen mým nesplnitelným přáním, protože současní evropští politici na to nemají odvahu.

3 0
možnosti
Foto

To neni o odvaze .. to je o nerealnosti .... jak poznate kdo vyznava islam?

0 1
možnosti

Rozeberu si ty Vaše body a zkusím odpovědět:

nepouštět je do civilizovaných zemí a nevyplácet jim dávky - možné to je, ale řešení to není, naprostá většina těch, kdo se sem snaží dostat jsou lidé, kteří před Islámským státem opravdu utíkají. Podívejte se, kdo tam daleko v Asii bojuje - muslimové, proti muslimům. No a terorista se sem dostane vždycky - udělat falešnej pas není problém a ten člověk na hlavě nemá napsáno, že je muslim.

– jejich duchovní, vyzývající k násilí, deportovat - hezká myšlenka, částečně realizovatelná, ale jak chcete deportovat člověka, který se např. narodil ve Francii a dnes je muslimským duchovním. A hlavně, kam ho chcete deportovat? Zavřít do vězení? Tomu bych asi i rozuměl, ale deportovat?

– nepovolit žádnou stavbu mešity, kterou financují cizí islámské země; žádné minarety jak poznáte, kdo to financue? Navíc mám zkušenosti z Prahy - jejich mešity jsou většinou v pronajatých nebo koupených bytech. Já ani netuším, jestli u nás něco jako mešita bylo vůbec vystavěno.

- uvalit sankce na státy, podporující terorismus, např. Írán, Saúdskou Arábii, Katar apod. - varianta to je, ale nevím, jestli by to bylo přínosné.

– nepodporovat teroristy proti legálním vládám, jak to dělají někteří hlupáci v Sýrii - tomuto bodu nerozumím

– často a pravdivě informovat o všech nepravdách, omylech a protiřečeních v koránu - víte, to bychom asi museli lhát. Možná vzít dva lidi s jiným názorem. Výklad nějaké knihy je vždy otázkou. Ona Bible se taky vykládá mnoha způsoby. Jinak jí vykládají např. Svědkové Jehovovy a jinak evangelíci - a přesto mají před sebou stejnou knihu.

– nemíchat odmítnutí islámu s nenávistí, ale šířit objektivní informace bez lakování islámu narůžovo - nevím, jestli třeba u nás někdo lakuje islám narůžovo

– nedělat státní propagandu ve prospěch islámu - zde si opět myslím, že to nikdo nedělá.

2 8
možnosti

.."ze opět myslím..." to můžete, pane Lietavče, ale mnoho toho nevíte.

Např."Islám očima českých školáků" : stát - min. školství dalo garanci, podpora od USA a obsah? Růžová barva kapala a ne a ne zaschnout!

Srovnání s Biblí je zcela mimo, např. nikde v ní nenajdete přímou výzvu k zabíjení jinověrců a nevěřících - káfirů, kdežto Korán je toho plný.

Máte pravdu, mešity muslimové v ČR nestaví, nemohou, zákon u I. stupně registrace jim to nedovoluje. Ale to, že mešity jsou a na katastru vedeny jako kancelářské prostory je sprosté obcházení zákona a odpovědní mlčí.;

Už první odstavec je nepravda, klasických uprchlíků je sotva 17%, ostatní přišli do Evropy za lepším a mamá Merkel jim to žere. Ale když "ti praví" Syřané udělají akci a zůstanou po nich mrtví, Merkel Vám nenajde ani interpol, jak je zašitá.

6 2
možnosti

Sankce proti SA, Kataru a dalším je to první a nejdůležitější. Možná ještě předtím uzavřít jejich penězovody. Možná ještě před tím odvolat MerkHell a těch pár Junckerů, Schulzů, Timmermansů, DisjelBloomů.

7 0
možnosti
Foto

Jistě zavřít penězovody, ideální. Ale jak to chcete udělat, když peníze jsou z ropy na vlastním území8-o

0 0
možnosti

Píšu to již po sté s prvé.

Islám není náboženství, je to zločinná ideologie. A jako s ideologií ne s ním musí jednat.

Ale ropa a plyn jsou ropa a plyn.

12 0
možnosti

Dobrá úvaha. 👍

4 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik