Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Izraeli držím palce. Palestina se naprosto diskvalifikovala svými brutální mi vraždami civilistů na izraelském území a odporem k veškerým mírovým dohodám.

2 0
možnosti
Foto

Na izraelském území? Kde má mezinárodně uznané hranice?

0 1
možnosti

Možná, že sklidím posměch. Ale perfektně popsal arabskou mentalitu Karel May ve svých knihách o středním východě a severní Africe.;-)

6 0
možnosti

A víte, že ano ...:-)

1 0
možnosti

Pro vás celkem o h***o.

6 0
možnosti

R^ Nevím, co vyjadřují dva níže diskutující, ale jedno je jisté: Palestinci (tak si začali říkat účelově později) nemají zájem uzavřít mír s Izraelem, museli by stát Izrael uznat a to nikdy neudělají. Nemohou, Korán je nabádá k něčemu zcela jinému.

4 1
možnosti

Nechte to být, chlapci si hladí své ego... K podobným se nemá smysl vyjadřovat..;-)

1 1
možnosti
Foto

Je relativně v pořádku z hlediska pocitu vlastního ohrožení okupovat nějaké území, ale není v pořádku toto území připojit k vlastnímu státu jako jeho součást. V takovém případě je nutné definovat vždy podmínky návratu k původnímu stavu na základě principu dodržení současného míru za budoucí území v souladu s principem nepřípustnosti přisvojení si území silou.

Ten princip nepřípustnosti je neprůstřelný. Lze ho pouze obejít.

0 6
možnosti

Takže pravdu má vždy jen " vyvolený národ ". Většina ostatních států žije v marasmu. Hmm. Tak jim popřejme dalších 50 let vraždění a nenávisti, když o to tak stojí.

3 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik