Karel Orlík

Donald Trump potěšil islámské zabijáky v Sýrii

10. 04. 2017 21:25:48
Občané ČR mohou být na svého prezidenta hrdí. Jako jeden z mála politiků se vyslovil pro pečlivé prozkoumání události, při níž zahynulo přes 80 civilistů.

Většina západních politiků, včetně těch našich, měla jasno: plyn proti civilistům použila syrská vláda.

Přestože někteří experti tvrdí, že by to bylo proti logice, neboť má syrská armáda navrch, politici tvrdošíjně trvají na svém.

Buď jim selhává paměť, nebo se chtějí najednou vydávat za přátele amerického prezidenta, kterému jeho poradci prokázali medvědí službu. Je možné, že by islámští mezinárodní zabijáci v Sýrii sami zinscenovali chemický útok s cílem vyvolat americký útok na syrské provládní cíle? Události v Sarajevu z poloviny 90. let to jednoznačně připouštějí.

V Sarajevu někdo vystřelil granáty na muslimské civilisty na třech místech.

27. května 1992 někdo vystřelil granát na civilisty, čekající ve frontě na chleba;

5. února 1994 dopadl granát na tržnici v Markale;

28. srpna 1995 dopadl opět granát na tržnici v Markale;

Desítky mrtvých, stovky zraněných a politici měli jasno: granáty vystřelili Srbové, které potom letouny NATO bombardovaly. Pro Srby to bylo o to smutnější, že se bombardování zúčastnili také němečtí piloti na svých tornádech (po 50 letech opět zabíjeli Srby). Reportér L.Doyl nadepsal svůj článek z 22. srpna 1992: „Muslimové masakrují své vlastní lidi.“ Podle OSN byly masakry na tržnici „propagandistický trik.“ Dalším novinářem, který usvědčil bosenské muslimy z masakru vlastních lidí, byl Francouz B.Volker. Jeho důkazy přesvědčily i francouzského prezidenta Mitterranda, který masakry označil za „muslimskou provokaci.“

Podle švédské organizace Lékaři pro lidská práva (swedhr.org)je podezření, že že „syrští povstalci záměrně povraždili děti, které pak prezentovali, jako obětí chemického útoku.“

Nemuslimům je těžko pochopit, jak si někdo nemůže nevážit života. U muslimů je to jinak. Pro ně je korán neměnným božím slovem a proto musí platit. A korán je poučuje:

64:16 - „Bohatství a děti jsou jen pokušením.“

64:14 - „Věřícím jsou jejich ženy a děti nepřáteli.“

57:20 - „Život je jen zábava a hra.“

V iracko-íránské válce posílal ajatolláh Chomejní děti na zaminovaná pole a teprve za nimi šli vojáci. Hamás v Gaze učí děti, že nejvyšším životním cílem je zemřít pro islámské božstvo. Některé arabské matky v arabské autonomii vyjadřují radost nad tím, když se jejich dítěti podaří při sebevražedném útoku zabít Izraelce. No, když je život zábava a hra, proč ne?

Autor: Karel Orlík | karma: 35.95 | přečteno: 1127 ×
Poslední články autora