Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94a80v14e89l 37K14r60á57l

3. 5. 2021 8:13

Bůh ale skončil s trumpem a jeho podporovateli, už jen tím, že porušili minimálně 8 přikázání. Ale v reálu bych řekl že porušili páté, sedmé, desáté a koneckonců dle vyjádření Pence a dalších "konzervativců" i druhé

0 0
možnosti

Bůh nikdy

Spojené Státy Americké neopustil a neopustí, nebo Ameriku neovládli, neovládli a nebudou nikdy ovládat omezenci totalitní komunistickou deologií, kterou se vždy snažili povýšit i nad samotného Boha.

Všemohoucí Bože ochrňuj i nadále Spojené Státy Americké i jeho lid a nedopus[ ať se nikdy nedostanou k moci v Americe lidé, kteří by svoji totalitní ideologii chtěli Boha ponížit. Ten kdo se povyšuje, ten bude nakonec ponížen. A tak se i stalo a kde, psát nemusím.

0 0
možnosti

J89a11n 89M52a83r64e40k

1. 5. 2021 15:19

Je zajímavé, jak zde mnozí diskutéři jízlivě prorokují konec USA jako jedničky, aniž si uvědomují, co to i pro ně bude znamenat. Nikdo z nás neví, kdo bude ta 'jednička' rozhodně ne země, která sice má hodně peněz a obyvtal, ale jinak světu nemůže nic nabídnout.

1 1
možnosti

Je třeba se podívat do historie. Ty takzvané jedničky vždy byly a zpravidla skončily stejně, v zapomnění. Jen záznam v dějinách. Spíše se zaměřte na to proč skončily. Moc zkorumpuje všechny dobré úmysly. A jak vidno, i USA a jejich vládci podlehli stejné nemoci. Co to pro nás znamená? Nic významného. Kdo se nechce poučit z historie, vždy dopadne stejně.

Jasné to bylo v té chvíli, kdy jsem poprvé slyšel to jejich "bůh žehnej Americe". Jako kdyby Bůh byl bohem pouze Ameriky.

0 0
možnosti

Samozřejmě že Bůh neskončil s američany, ale éra USA jako světové jedničky skončila. Sice to opticky vypadá jinak, ale to je pouze setrvačnost.

0 1
možnosti
Foto

V této souvislosti jsem si vzpomněl na pana kardinála Duku a jím objevenou slečnu Hanu Lipovskou pro dohled nad ČT.

Je její dechberoucí strach z gen. ředitele ČT pana Dvořáka strachem z démona přebývajícího ve jmenovaném, nebo je jmenovaná poněkud posedlá sama?

4 0
možnosti

To víte z komunistů jde strach stále.. a z těch karierních dvojnásob .....

1 3
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik