Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to bývala Amerika vzorem demokracie. Teď "liberální demokraté" potvrzují, že (neo)marxisti "demokratické" volby umí.Rv

0 0
možnosti

Oranžový zločinný Troll a Yinteligent to dokázal.Znemožnil se víc než kdy bylo představitelné a zkrvavěl své pazoury.Ani největší rusofilové a trumpisté,pro mne stejná pakáž s tím nic nesvedou a neobhájí ho.

0 1
možnosti

citát bystrého analytika z 2017: "Politické podrazáctví nabralo u americké levice nevídaných rozměrů za celé americké dějiny. Provázel je průběh organizovaného „náboženského“ satanismu, antitrumpovských čarodějnických kruhů, islamizace křesťanských církví, „progresivních“ rabinátů, vulgarizace feminismu i radikalizace antibělošského rasismu. Jako by se proti Americe spiklo všechno peklo z nejtemnějších hlubin lidské podlosti."

1 0
možnosti
Foto

realDonaldTrump (R-Fla.)

@realDonaldTrump

The BIG Protest Rally in Washington, D.C., will take place at 11.00 A.M. on January 6th. Locational details to follow. StopTheSteal!

0 0
možnosti
Foto

Pane Orlíku, Donald Trump se po včerejšku stal zločincem a jakkoliv květnatě budou jeho příznivci omlouvat řádění kriminálníků a teroristů, tak faktem je, že to co provedli, se nedá ani omylem srovnat s loňskými událostmi. Ale i kdyby, podobná argumentace je na úrovni konstatování, že když pan A zabil pana C, já mohu s klidným svědomím a beztrestně zabít pana D a E.

9 4
možnosti

Vy jste nevzal jeho výzvu k udržení práva a pořádku vážně? Nebo máte informace, které se ke mně nedostaly? Excesům profesionálních narušitelů nemohl nikdo zabránit. Policie raději zastřelila ženu...také vina Trumpa? Každopádně levice nasměrovala Ameriku do Venezuely.

6 3
možnosti

Zaujalo mě video, kdy někdo na prázdné chodbě Kapitolu střílí na neozbrojeného člověka. Těším se na protestní pochody jako u Afroameričana.

5 2
možnosti
Foto

Co vás na tom videu pane Balcaříku zaujalo? To že tito lidé vtrhli do budovy Kongresu? Myslíte snad, že onen policista měl juknout ven a zdvořile se zeptat zda mají zbraně? Ne, on dělal svou práci a dělal jí skvěle. A krev té mladé ženy je na rukách Donalda Trumpa

5 3
možnosti
Foto

:)) dva měsíce jezdit s kanystrem benzinu po poušti a pak hasit čůrkem vody požár, až když ani v samotných řadách na první reakci ...jste výjimeční, ale jděte domů, nepřicházejí extra ovace. Takze pak až napotřetí trochu víc jakože hasim...hezké:)))

4 2
možnosti

levičáci milá Radko mu okopávali kotníky nepřetržitě 4 roky

7 2
možnosti
Foto

Ty Vámi zmíněné "neochvěné důkazy" jsou jako manželka poručíka Colomba - každý o nich slyšel, ale jak je to jen možné, že je nikdo nikdy fakticky neviděl...?

6 0
možnosti

umíte Vladimíre anglicky?

3 1
možnosti

Souhlasila bych, ale je to poněkud jednostranné shrnutí faktů a opomíjení faktů jiných.

například:

- pokojná demonstrace a násilné vniknutí někam se zbraněmi jsou rozdílné věci. Je to podobné rabování při BLM.

- republikáni měli dva měsíce na prokázání falšování voleb, ale nic neobstálo.

- Trump svým neuznáním porážky více méně nabádá lidi k násilnostem. Pokud to dělali Obama nebo Hilary v 2016, tak to dělali chytřeji a skrytě.

Souhlasím s pokrytectvím komentářů politiků, kteří za útokem na kongres vidí útok na svoje. Takže se zase jednou semkli a ohánějí se demokracií. ;-D

5 2
možnosti

Proti zkorumpovaným politikům, milá Evo, úředníkům i soudcům je to nesmírně těžké, navíc, když Nejvyšší soud zbaběle mlčí.

5 5
možnosti

včera jsem ho poslouchal Richarde...

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik