Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že odpověď na titulní otázku je zřejmá a vy ji také znáte. Dobrý blogR^

2 0
možnosti

Obamu mám za nejprolhanějšího amerického prezidenta. Lhal o místu svého narození, studia a v mnoha dalších věcech. Ale je produkt své doby a místa. Takže se nedivme.

5 1
možnosti

J74i77r67i 96T79i12c56h79y

28. 11. 2020 18:04

Lzi Obamy jsou jeste celkem mirne ve srovnani s denni lzivou, primo zlocinnou propagandou a aktivitou Democrtu proti Trumpovi od prvniho dne jeho vstupu do prezidentskych voleb, hlasanou z takovych pelechu lzi jako CNN a Washington Post, i s nezakonnou pomoci nekterych agentu FBI. Najde se tu jeden blogger, ktery opakovane lze o "lzich" Trumpa. Bohuzel to vypada, ze ta lziva, navic skodliva sebranka se dostava dnes k moci.

5 1
možnosti

K68a45r41e41l 76O47r82l40í80k

28. 11. 2020 18:48

Je smutné, že ti zločinci si říkají "demokrati". Kdo četl "Clintonovi s.r.o", ví o čem píšeme.

1 0
možnosti
Foto

Vy lžete, když tvrdíte, že Obama lže.

2 8
možnosti
Foto

A není pozoruhodné, co si Obama zapamatoval ze školy? Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš.

1 0
možnosti
Foto

J21i70ř40í 41K83i93n49d31l

28. 11. 2020 12:08

Mohl se také zmínit , že V. Británie si chtěla nechat Palestinu pro sebe a přístup k Palestině zablokovali válečnými loďmi. Tím Židům zabránili se dostat do Palestiny v době, kdy jim hrozila likvidace. Po druhé světové válce bránili Židům, kteří přežili holocaust přístup do Palestiny a zavírali je do koncentrační táborů na Kypru, Mauriciu, Haifě. Mnoho Židů zahynulo. Po stažení armády V. Británie z Palestiny, přenechala armáda V. Británie své zbraně Arabům a po vyhlášení státu Izrael, byl nový stát napaden ligou Arabských států, kterým veleli Britští důstojníci. To mohl napsat.

8 0
možnosti
Foto

GB měla silný motiv ponechat si Palestinu: brána do Indie. Po ztrátě Indie už jí na Palestině tak nezáleželo.

0 0
možnosti
Foto

1) Ale no tak, problém s GB byl ten, že nejdříve přislíbila vše Arabům, a teprve potom nějakou autonomii Židům. Domovina a stát jsou dvě rozdílné věci

2) Mezi Araby a Židy to vřelo již před rokem 1948. Kdyby se necítilí být silnější, neprováděli by teroristické útoky dokonce proti cílům v GB, nejenom tedy v Palestině. A stejně tak proti cílům arabským, kde docházelo k vyhánění celých arabských sidlíšť. Tim nechci říci, že Arabové se chovali lépe.

3) v roce 1967 potenciál izraelské armády převyšoval potenciál celé arabské koalice, jinak by se izraelské stíhačky nepromenovaly nad Damaškem a pak jako první nad Káhirou. A nezaútočily na egyptská letiště.

Arabové nejsou nebezpeční, protože se jedná o horké hlavy, naproti tomu Izraelci jsou houževnatí a jdou tvrdě za svým cílem.

2 2
možnosti

Otázka je, jestli po Trumpových zbrojních kšeftech nemají Arabové konečně opravdu schopnost Izrael zničit nebo mu vážně uškodit. To žádné symbolické přesuny ambasád nevyváží, pokud by na to došlo.

Biden žádná katastrofa nebude a doufám, že přestane muslimům prodávat tolik moderních zbraní za jejich petrodolary...

Jste zaslepený.

1 6
možnosti
Foto

Biden, který hlasoval, prosazoval a byl jako aktivní politik u každého konfliktu, za posledních 30 let, kterého se USA zúčastnila ?

6 1
možnosti

"B" je správně.

3 0
možnosti

prolhaný politik a navíc muslim .. to je nechutná kombinace. Překrucování dějin, bagatelizace jemu nepohodlných faktů .. nejhorší prezident USA posledních dekád, ne-li absolutně :-/

15 2
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik