Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dar víry není jen tak sám od sebe. Měli bychom si jej zasloužit a prosit o něj. Není to ovšem jen tak a dnes chceme všichni všechno zadarmo. Jak jim tedy ukázat směr? Kterak je přesvědčit, že jsou odpovědní za všechny předky, které svou existencí reprezentují?

0 0
možnosti

K78a66r58e86l 18O10r39l86i47k

20. 3. 2020 10:17

Podle Bible, pane Miloši, stačí Pánu Ježíši "otevřít srdce", nepohrdat Božím slovem. Boží vůle je, aby každý člověk poznal PRAVDU, spočívající v osobě Spasitele. Kdysi Bibli pálili, dnes je dostupná každému. Jenže lidé ji nechtějí, k vlastní škodě.

0 0
možnosti
Foto

Státní správa je pro případ všech krizí připravená, jak ukázala v minulosti, při jiných krizí. Má vypracovaný Krizový plán na všechny možné krize u nás. Součástí Krizového plánu je Pandemický plán pro případ vypuknutí pandemie. Je vypracován podle Světové zdravotnické organizace. Babiš měl ze zákona už v době, kdy hrozilo vypuknutí pandemické krize svolat Ústřední krizový štáb. To neuděl. Řídil to sám, aby se zviditelnil a způsobil jenom zmatek a zhoršení krize. Přitom se od ledna 2020 vědělo, že krize hrozí, co se udělalo velké nic Z tři měsíce je stálý nedostatek ochranných pomůcek. Svádět to na státní správu je nesprávné. Babiš ji k tomu nesil i když mu zákon ukládal .

3 0
možnosti

S obsahem souhlasím, nicméně dodávám. "Pravda, umřeme všichni - Pouze jde o to, do jaké míry se ještě před tím znemožníme" ! Lze to různými způsoby - Sám se postavím do čela a budu chaoticky zachraňovat. Taková nová podoba Spasitele. Vydám nařízení o rouškách, kdo vyrazí bez - Bude pokutován! Pochopitelně nic nezajistím, nabídnu se však, komu chybí - osobně dovezu ! Zavřu všechny obchody s vyjímkou potravin a drogerií. Květinářství však dám vyjímku - Koupil jsem si přece většinový podíl v řetězci Flamengo ! Svou polikliniku s laboratoří si nechám tradičně předovovat ze zdrojů VZP a pokusím se zmatků využít protlačením Zákona na svou ochranu - Vyvleču se ze střetu zájmů ! Hravě poruším Zákon o Krizovém štábu - Sám přece štábem jsem ! "Čau lidi, dělám to pro vás, aby mi bylo lépe" ! Proboha vážně - Je třeba se modlit - Co jsme komu provedli ? ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Ono tady nejde jen o můj život, ale hlavně o moje postavení! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik