Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Orliku. Moje pripominka je z jine strany. I Izrael nam ukazuje nemoznou politickou organizaci statu. Jiz treti vyhozeni penez na volby a jeste dnes nemame cele politicke sestaveni. Uzasne prakticke!!!!! (nepripomina vam jiny stat se stejnym problemem?)

Otazka obvineni pana Netanjahuena je bezpredmetna. Kazdy obcan v demokratickem state je nevinen, dokud jej pravomocny soud neodsoudi.

0 0
možnosti

Vnímám to prizmatem víry: jako v USA vyhrál volby Trump díky hlasům křesťanů, tak vyhrál Bibi hlasy věřících židů (osadníků i ortodoxních). Na oba tábory útočí všichni nevěřící a narušují pokojný chod vlády.

0 0
možnosti
Foto

No tak čistý trestní rejstřík je podmínkou výkonu různých povolání. A podezření pro různé orgány může být důvodem k jisté opatrnosti.

0 0
možnosti

"...Netanjahuovi vládnout se připojil k návrhu arabsko-levicové koalici přijmout v Knessetu zákon..."

Nepřipojil, byl to navrh z jeho strany. Levicový blok spolu s Arabskou kandidátkou ti se připojili.

Obecnou otázkou je, zda muže ministersky předseda se 3(!) obžalobami na krku a prvním stani u soudu 17.brezna formovat vládu. Tato otázka vůbec nevznikla po posledních volbách, byla nastolena hned po oficialnim vzneseni obžaloby prokurátora A.Mandelblita v lispopadu 2019.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS