Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Předsedkyně sněmovny reprezentatntů roztrhala papíry s opisem projevu, který byl vyřčen a vy řešíte, jestli jí projede "nenávistný" projev.

U nás předseda sněmovny tančí na předsednickém stole, z předsednického místa ukazuje "fakáče" - je to nenávistný projev vůči všem občanům ČR a ČR jako takové?

Jenom nenápadně naznačuju, že řešíte úplný nesmysl. Viděl jste House of cards? Věřím, že tak nějak to v USA funguje, ale proti ČR je to (v respektování ústavy, voličů, vzájemných dohod) jenom slabý odvar.

0 0
možnosti

J86i61r47i 20T42i22c23h63y

8. 2. 2020 17:20

USA president miuze byt "impeached" za skutecne zlociny, ale pokud mne nekdo neopravi, proti fasistickym lharum v Kongresu, jako je ten Shit, ktery spolu sostatnimi Demokraty vytvarel "obstrukci" presidenta na denim poradku, zrejme zadny zakrok neni.

2 0
možnosti
Foto

Autor napsal, že "Mluvčí Bílého domu Nancy Pelosiová se neovládla a před kamerami roztrhala písemnou kopii projevu Donalda Trumpa." A toto vše se prý odehrálo v Bílém domě.

Hned na začátku tak autor napsal dva nesmysly. Za prvé Nancy Pelosiová není mluvčí Bílého domu, ale předsedkyní Sněmovny reprezentantů zákonodárného sboru USA. Za druhé k oné události nedošlo v Bílém domě, ale v Kapitolu Spojených států amerických, tj. v sídle zákonodárného sboru USA. Už jen toto činí celý článek nevěrohodným.

(Jen tak mimochodem, docela mne pobavila představa, že by snad mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček před televizními kamerami roztrhal text projevu prezidenta Miloše Zemana.)

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, je zde ještě další aspekt. Pan autor, jakkoliv si jej vážím, svůj dnešní blog uvedl dalším nesmyslem, o kterém píši v komentáři níže, totiž že Nancy Pelosi vedla modlitbu v Bílém domě. Já, jako republikán, jsem velice masochisticky našel a shlédl celé vystoupení Nancy Pelosi, které nebylo modlitbou, nebylo v Bílém domě a bylo ve skutečnosti reakci na prayer breakfast speech presidenta Trumpa. Žádná modlitba za Muslimy či Budhisty tam nebyla. Nebyla tam žádná modlitba. Byly to jen politické demokratické kecy. A v této souvislosti vidím jako velice tristní, kolik lidí s tímto velice nepovedeným blogem souhlasí.

2 0
možnosti
Foto

Já tedy nevím, ale Nancy Pelosi žádnou modlitbu v Bílém domě nevedla. Dost bych se divil, že by jí to Trump dovolil. Co se mi podařilo dohledat, byla její reakce na Trumpuv "Prayer Breakfast speech" ale ani tam jsem nenašel nic z toho, co zde uvádíte.

https://www.youtube.com/watch?v=a_gBLX2L8s4

0 0
možnosti

A81l61e49š 39N15o88v10á22k

8. 2. 2020 14:43

Však jí Trump poslal velmi rozhořčený a velmi dlouhý dopis.

0 0
možnosti
Foto

Vůbec se nedivím předsedkyni Sněmovny reprezentantů paní Pelosiové, že po projevu prezidenta Trumpa demonstrativně před kamerami roztrhala text jeho projevu. (Jent tak mimochodem projev byl hodně nabubřelý a demagogický.) Pelosiová na začátku podávala Trumpovi ruku, on se tvářil, že ji nevidí a tak Pelosiová ruku zase rychle stáhla.

Příznivci Trumpa se nemohou divit. Prostě na hrubý pytel hrubá záplata.

1 8
možnosti

A49l55e66š 56N77o85v61á88k

8. 2. 2020 14:44

Hrubý pytel je ale z dílny Demokratů.

2 0
možnosti
Foto

Vidím, že v USA je stejně blbá opozice jako u nás.

7 0
možnosti

Stačilo říct, že je to "demokratka". Oni už to chudáci demokraté nedávají no.

5 0
možnosti

Člověk se snadno může splést třeba ve jménu, ale kde zůstala logika?Proč by mluvčí prezidenta trhala jeho projev?

A jak už tady mnozí přede mnou napsali - to, že takový komediantský kousek předvedla zrovna významná demokratka je stokrát horší...

10 0
možnosti

treba proto, ze jde o jeden z projevu nesouhlasu? ano, expresivnejsim, ale presto nesouhlasu. nemusi se Vam to libit, respektuju. respektujte zase Vy ty, kteri toto gesto oceni a nesnizujte se k oznaceni "komediantsky kousek"

1 8
možnosti

Mluvčí? Když už něco máte potřebu kritizovat, zjistěte si pořádně okolností. Jinak budete i příště působit jako nechytry člověk...

5 3
možnosti

pani Svecova ma take za to, ze slo o "mluvci"?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS