Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SM

"Nemôžete povraždit šesť miliónov Židov a na ich miesto pozvať ich najhorších nepriateľov", - Karl Lagerfeld k Nemcom.

0 0
možnosti
JP

J71o31s58e81f 50P84o51t35r

5. 5. 2019 1:34

Nenávist vyznavačů Allaha vůči Židům, není nějaká náhodná věc ale vyplývá z dějin. Mohamed, když konstruoval svou novou víru na základě Starého zákona dosadil za židovského Hospodina Allaha, s tím, že celé židovské dějiny jsou dějiny Židů a Allaha a on, Mohamed je posledním a završujícím prorokem židovského Boha a tudíž Židé jsou povinni vyznávat Allaha. To samozřejmě Židé odmítli a to je jejich první prohřešek.

Druhý židovský prohřešek vyplývá z vytvoření státu Izrael. Jde o to, že Mohamed nařídil, kam vstoupí noha jeho vyznavačů, to území je na věčnost islámu. A to právě Židé porušili vytvořením židovského Izraele na území islamistické Palestiny.

Ostatní národy světa jsou pouze jedenkrát nepřátelé Islámu (jsou nevěřící), Izraelci jsou nepřátelé dvounásobní.

1 0
možnosti
Foto

David Wood povedal že nemecký spôsob ako sa vysporiadať s vinou za holokaust je podriadiť sa ideológii, ktorá nenávidí židov ešte viac.

0 0
možnosti
JS

Je to bohužel tak. Islámský antisemitismus má věroučné kořeny. Někdo by například mohl namítnout, že Korán je duchovním textem, který má více rovin významu, takže "koránský antisemitismus" je příkladem zkresleného vnímání textů Koránu. Jenže Korán se neobjede bez Sunny, což je sbírka výroků Proroka Muhammada, a neobejde se ani bez Síry, což je životopis Proroka Muhammada. A tyto další dva věroučné zdroje islámu nám poskytují velice podrobný a doslova děsivý kontext právě ke Koránu. Ze všech těchto tří věroučných pramenů islámu antisemitismus přímo teče. A je to navíc ten nejagresivnější antisemitismus, který muslimy nabádá k tomu, aby se s Židy vypořádali jediným správným způsobem – násilím.

6 0
možnosti
VV

Pane Orliku, velmi, ale velmi mi chybi odkaz na ten zdroj. protoze na strankach "Bu ́ndesamt für Verfassungsschutz" nic takoveho nemohu najit, povyzuji vas clanek za smysleny a administrace by ho mela stahnout z hlavni stranky.

0 2
možnosti
JS

Pane Vokoune, tak to hledáte špatně. Odkaz se nachází hned na úvodní straně oficiálních stránek německé kontrarozvědky. V sekci "Sledujte nás na Twitru" je to čtvrtá položka shora a začíná takto: "Federální úřad pro ochranu Ústavy vydává novou brožuru s názvem Antisemitismus v islamismu". Originálně to zní "Antisemitismus im islamismus".

Odkaz zde:

http://www.verfassungsschutz.de

2 0
možnosti
PS

Ve Francii jsou ještě dále..

https://cs.gatestoneinstitute.org/12194/francie-bez-zidu

Samozřejmě že se to pomalu přesune do Německa. A navzdory všem důkazům vám budou aktivisté tvrdit že zaprdění čecháčci mají strach z neznámého. Jinak řečeno aktivista kouká na červenou barvu a tvrdí že vidí zelenou, jen zaprděný xenofobní čecháček vidí červenou....

13 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik