Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J55i70r10i 28T30i80c42h25y

5. 6. 2018 17:19

Politika Francie a Anglie pri usmirovani a ustupovani s nacismem se ukazala naprosto zhoubna. Izraelci si z toho vzali pouceni, necekali, az je agresor napadne a radne mu klepli pres prsty.

3 1
možnosti
Foto

Ale že totéž neobdivujete na KLDR?

1 0
možnosti

Pro pana Maska, který je přeci tak "neutrální" bych rád připomenul, že již Mohamed nechal vyvraždit dva židovské kmeny. Jako Banu Kurajza a Banu Mustalik

„Aláhův prorok uvěznil lidi kmene Kurajza v Medině a nechal vykopat v místě tržiště příkopy. Pak poslal pro muže, kterým měly být sťaty hlavy tak, aby spadly do příkopů. Byli vyvedeni ve skupinách a byl mezi nimi i Kab, vůdce kmenu. Bylo jich šest až sedm set, někteří však uvádějí osm až devět set. Všichni byli popraveni. ... „Prorok rozdělil mezi muslimy majetek, ženy a děti Banu Kurajza a ponechal si jednu pětinu.“

Navíc"Ishák, str. 755 Abu Ajjub al-Ansari hlídal stan proroka po celou noc (po nájezdu na Chajbar). Když za úsvitu uviděl prorok Abu Ajjuba chodit tam a zpět, zeptal se ho, proč ho hlídal; ten odpověděl: Bál jsem se o tebe s tou mladou ženou (ve tvojí posteli). Zabil jsi jejího otce, jejího manžela a mnoho jejích příbuzných, a ona byla dosud nevěřící. Opravdu jsem se o tebe obával kvůli nebezpečí z její strany.......Znásilnil ženu židovského bojovníka, jak se uvádí v nejstarším životopise, respektovaného muslimu od ibn Ishaka

1 0
možnosti

A tím se tato celá islámská tvář k Židům vláčí historii.

0 0
možnosti
Foto

Když si Amíci dnes zaberou pro sebe Antarktidu, která nepatří žádnému státu, tak nepůjde o okupaci?

Kde se bere téze, že o okupaci nejde, zabere-li někdo území, které nepatří nějakému státu? To by pak okupací nebylo třeba zabrání Gdaňska Německem v r. 1939.

To je mi novinka.

Naopak řekl bych, že je nutné vycházet z principu nepřípustnosti zabrání území silou (ve válce), přinejmenším od doby platnosti Charty OSN a takto číst, co je psáno v rezoluci č. 242/1967.

A také by bylo k věci, kdyby autor přesně citoval tu pasáž rezoluce ze San Rema, která se týkala zřízení židovského státu v Palestině. A také vysvětlení, jak to, že místo něj byl nastolen tzv. britský mandát v Palestině.

A mimochodem palestinských Arabů se tak jako tak týká právo na secesi, tedy právo národů na sebeurčení.

3 2
možnosti

Výborný článek. R^

5 1
možnosti
Foto

Zdravím, příteli, a karmuji. Diskuse pod článkem je výživná, zejména orgie pana Karase. ;-D

3 0
možnosti

tak ale base idea pana Karase, tedy (cituji) Přitom už v Balfourově deklaraci bylo podmínkou vzniku Izraele "respektování občanských a náboženských práv nežidovského obyvatelstva tohoto území". Tato podmínka nebyla dosud splněna, jaká je potom legitimita Izraele..je urcite k zamysleni. Takze doporucuju ubrat to zesmesnovani, je to takove...zemanovske. Boker tov.

1 2
možnosti

Psát o genocidě židů, když aktuálně povraždili židovští vojáci 120 civilistů z pásma Gazy včetně označeného novináře, zdravotnice atd. atd., to je dosti charakteristické pojetí reality. Vyhrožování Iránu a sabotování uzavřené mírové dohody s ním, bombardování Sýrie, přelety vojenských letadel nad Libanonem...to jsou samozřejmě také mírové kroky nebo přímo gencida židů ? Už je to trapné.Problém je v tom, že když se lhaní přežene, zasažené mozky se začnou vzpouzet a vyslané lhaní se vrací zpět na hlavu lhářů.

3 7
možnosti

Včetně zdravotnice ;-D

To, že měla údajně bílý plášť z ní zdravotnici ještě nedělá. To mají i cukráři.

4 1
možnosti

Zajímavé srovnání:

A) Bezpečnostní opatření, mající za účel zabránit vražedným útokům jsou ponižující šikanou, součástí genocidy.

B) Soustředěný útok několika států mající za jasně deklarovaný cíl zničení jiného státu a likvidaci jeho obyvatel (podle náboženského klíče) vybitím nebo deportací je jen takovou historickou epizodkou, na kterou bychom měli zapomenout.

-

Fakt?

4 0
možnosti
Foto

Pokud jsem si všiml, tak vyjádření týkající se vylikvidování Židů nepronesl žádný představitel arabského státu.

1 0
možnosti

Pěkný historický exkurs. Hlavně si ho snad celý přečtou ti přepisovači skutečných dějin vývoje státu Izrael, kteří píší co se jim hodí bez jakékoli historické souvislosti.

13 1
možnosti

Tady nikdy nehrozila genocida Židů, naopak pravidelně ze strany sionistického režimu probíhá genocida původního obyvatelstva. Přitom už v Balfourově deklaraci bylo podmínkou vzniku Izraele "respektování občanských a náboženských práv nežidovského obyvatelstva tohoto území". Tato podmínka nebyla dosud splněna, jaká je potom legitimita Izraele?

1 14
možnosti

Karsa, musejí těm vašim muslimským souvěrcům říci, že by to respektování občanských práv mělo platit i pro židovské obyvatele. Nežidovské menšin, které jsou občany Izraele tam totiž žijí lépa než kdykoliv v historii.;-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik