Diskuse

Donald Trump potěšil islámské zabijáky v Sýrii

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chybou je hledat logiku podle měřítek civilizovaného světa. Jedinou logikou diktátorů jako je Asad nebo Putin je naprosto zlikvidovat byť jen náznak opozice a odporu. A z tohoto hlediska nemá Asad v žádném případě navrch.

2 3
možnosti
Foto

A jen tak mimochodem on ten Bashar al-Assad je taky muslim. Takže mi připadá dost pokrytecké, když určité skupiny lidí, kteří otevřeně nenávidí vše muslimské, stojí na jeho straně.

3 1
možnosti
ON

O82n37d43ř85e66j 51N14ý85č

10. 4. 2017 22:15

Je krásné mít černobílé vidění světa a fakta si upravovat jak se vám líbí. Svět vypadá hned daleko jednodušší a lepší.

5 11
možnosti
TT

Je to dobrý čumět na čumbednu a věřit těm vládnoucím ksichtům, co tam vypouští do éteru. To se člověk pak nemusí namáhat mozkovou činností.

9 2
možnosti
Foto

Islámskými zabijáky, máte na mysli. Asadův syrský režim, teokratický Írán anebo teroristické hnutí Hizballáh. Ti všichni spolu s Ruskem bojují proti syrské opozici, která chce svrhnout Asada. Chemické zbraně v Sýrii vlastnil jen Asadův režim., který je už jednou použil proti civilním obyvatelům. Slíbil je zlikvidovat. Zda to udělal, neví ani náš Bůh, ani jejich Alláh.RvRvRv

7 9
možnosti
KD

Ale vědí to Mezinárodní specialiské,kteří odzbojení a likvidaci v Sýrii v r. 2013 prováděli.,. včetně USA !Jedině, že si podfukář Assad něco schoval doma pod polštář. Mluvím o Asadově armádě. Kdo odevzdával chemickou munici z větší části Sýrie obsazené ISIL a "umírněnou opozicí",disponujícími zbrojními a dalšími technickými prostředky.??? 8-o

4 0
možnosti
TT

Je to tak. Ať si kdo myslí o Asadovi co chce, ale za úplnýho blbce ho mít zas nemůžou. Umírněná opozice prohrává, radikální opozice prohrává, americký prezident prohlásí, že Asada odstranit nechce - a von jako začne házet sarin na civilisty.

To ať si povídají svejm babičkám.

13 5
možnosti
ON

O78n89d62ř32e48j 57N60ý96č

10. 4. 2017 22:17

Zvlášt když to je vyhlášený lidumil který nikdy v minulosti žádný plyn proti svým občanům nepoužil že.

3 6
možnosti
Foto

Takový postoj je samozřejmě logická, ale nemyslíte, že Zemanovi nic jiného nezbývalo?

5 0
možnosti