Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je to prostě pěkný kulturní střet a můžeme se zeptat hlavně Britů, Francouzů a Němců, jaké to je - mají s tím dlouhé zkušenosti.

3 0
možnosti
JR

J34a82r90a 97R81a12n57k

23. 10. 2016 1:49

Jirko, mam s tim zkusenosti z Kanady, kde je 1.5 - nebo uz skoro 2 mil. muslimu a je klid....nic se nedeje a pokud ano, mame dobre imigracni zakony, duverujeme sve vlade, takze misto bonmotu, apelovat na Milose, aby se snazil o rozumne zakony, je jasne, ze se nejak budeme muset podelit - at se nam to libi, nebo ne, ale pres imigracni uredniky.

1 4
možnosti
MK

R^ Psal jsem to již vícekrát; pokud nebude rozlišeno, jaký islám je vyznáván v islámských zemích a jaký může být vyznáván v Evropě, tak aby byl v souladu s evropským právem, nebude integrace možná.

Zákopy jsou vykopány už jen prostým anonymním průzkumem. kdy více než 50% muslimů v Evropě se vyjádřilo pro výměnu demokratických za právo šária. To samotné je samozřejmě v rozporu s výrokem evropského soudu, jehož textace je jasná: šária do Evropy nepatří!

10 2
možnosti
PK

P83a52v95e59l 70K60i29l51i84k

22. 10. 2016 22:39

A víte co bude největší sranda pane Kulhavý? Až se ten slavný evropský soud bude řídit pouze a výhradně právem šaría. A jeho textace bude jasná: demokracie do Evropy nepatří!

Bohužel to není vtip ani nějaká utopie. Vzhledem k demografickému vývoji v Evropě není otázkou jestli k tomu dojde, ale kdy k tomu dojde. Evropští ochránci lidských práv, mocipáni v Bruselu i většina národních vlád v Evropě se snaží, aby to bylo co nejdříve. A zatím mají plnou podporu evropských voličů. No a také slezští, moravští a čeští voliči se v nedávných volbách jasně nechali slyšet, že je to báječná myšlenka. Hlavně vydržet, a i my se dočkáme, stejně jako se dočkali Němci, Švédové, Francouzi ...

5 1
možnosti
RT

Trefně a výstižně napsáno.

9 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik