Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane, to co jste napsal je snuska nesmyslů, nadsazek a zamerneho prekrucovani situace. Kdopak vam dal právo zastupovat muslimy a vykladat jejich viru? Vypadá to že by se vam hodilo trochu času na přemýšlení. Konvicka ho možná bude mít dost pokud ho zavřou a vysvetli vám jak není moudré dělat ukvapene soudy.

1 6
možnosti

Od okamžiku, kdy začali politici a ta, prý chytřejší část naší společnosti, vážně mluvit o tom, že Zeman vyzval někoho k zastřelení Sobotky, se už nedivím ničemu.

10 0
možnosti

Vazeny priteli. Podporuji vasi uvahu. Jen bych rad podotknul zasadni vec, ktera je zakladem jine knihy. Te knihy, ktera mela mne ucit lasce k Bohu. Bible. Neuci me sice zabijet. Ale snazi se me presvedcit, ze izraelite jsou bohem narod vyvoleny. Ja nejsem zid. Proto se podle bible, stavam druhoradym clovekem. Proto neuznavam "doktriny" zadneho nabozenstvi. Jsem rad, ze i Ceska republika ma v ustave vetu:

"Vsichni obcane jsou si rovni". Podle teto vety by se mela uskutecnovat i emigracni politika. Jinak si "zadelavame" na problemy.

2 1
možnosti
Foto

Také si myslím, že obava z volebního úspěchu vytvoří velký tlak na pana Konvičku a kdo ví, co vše je možné? Snad vše dobře dopadne.

12 0
možnosti

I89v98a76n 58M45i94n94á48ř

9. 4. 2016 17:01

Současný směr politiky řízené z Bruselu a zvrácené chápání lidských práv - zcela pomijí skutečnost - že islamizace Evropy vytvoří ve velmi blízkém budoucnu .. nejen prostředí anarchie a teroru, ale především OHROZÍ I SAMOTNOU DEMOKRACII !!!

16 0
možnosti

Pan státní zástupce dostal politické zadání, protože mají z pana Konvičky oprávněný strach, že uspěje při volbách. Já nejsem jeho stoupenec, ale zároveň kvituji, že v rámci osvěty o islámu udělal velký kus práce. Nyní asi zaplní prostor po VV či Okamurovi a je s podivem, že se proti Bártovi ani Okamurovi žádné dehonestace nekonaly, kdežto politicky nekorektní Konvička to schytá. Je tedy videntní, že zhouba zvaná politická korektnost se již hluboce zadrápla i v naší zemi

16 0
možnosti
Foto

Zkuste veřejně spálit najednou bibli a korán, a pak zvědavě čekejte, za co Vás odsoudí.

14 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik