Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nejdriv jsem vas po te megamesite v Mnichove vudec nehodlal cist. Nakonec jsem si rekl ale co kdyby.

Jedine k cemu se hodlam vyjadrit je vas konec. Ano uprchli Cechoslovaci nezakladali ani v Evrope, Ani v Americe zedna Ceskoslovenska Gheta, protoze je k tomu ty staty nenutily.

Pokud budete jednat s Araby a Africany jako soucasne s Cikany, dockate se toho, o cem pisete.

Vic jsem komentovat nechtel.

0 1
možnosti
MR

Zde jde o něco jiného, je to pád jedné epochy a sní garnitura politiků a osobností jež ji budovala.

Zatím co východ Evropy v 80 letech poznal co je socialismus tak západ jej ještě rozvíjel a vytvořil z něj sociální světový humanismus, jenž ten není životaschopný, neboť každá nová nastupující generace má trochu jiné hodnoty a taky jde o pád zemí 3 světa a umělé politické architektury.

Navíc Německo v rámci poválečného vývoje má vštípený model solidarity jež určuje jeho chování. to se propojuje do osy Francie - Německo. Tyto země a politici se bojí o své sny a architekturu jež kdysi pomáhali do života. To bylo podrobeno zkoušce Afrického jara  a stabilizace blízkého východu Irák, jež vlastně jen uměle vytvořená stav po pádu Osmanské říše, kde Evropa se snažila tak jako dnes to řešit i využít.

Brusel ten žije vlastním životem a je to kapitola sama pro sebe.

Je potřeba aby v Evropě vzniklo nové mocenské centrum, nejlépe na základech Visegradské skupiny a neslo novou myšlenku a projevy s tím že Evropa je světová velmoc, je odpovědná za svůj region a nenechá si od mezinárodních institucí jež vlastně vznikly v jiné poválečné době, mluvit do svých kroků a řešení.

Nebát se vstoupit na území severní Afriky a zřídit zde uprchlické tábory a i vojensky a správně situaci zde stabilizovat.

Dále silně chránit jižní a východní hranice EU ... .

8 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik