Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Už nadpis je nepřesný, není uprchlík (přesně definovaný) jako uprchlík (vágní pojem od slova prchati). Tohle jsou třeba imigranti, povětšinou ekonomičtí, a všichni nelegální.

A co od nich čekat do budoucna je nasnadě, když první co udělají je nerespektování našich pravidel a porušení zákonů.

2 0
možnosti
JR

J91a59n 63R34á38ž

7. 6. 2015 13:21

Taky mně vadí, ze se těm invazním jednotkám říká uprchlíci. Doporučuji zadat do googlu " Mezinárodní právní ochrana uprchlíků" a přečíst si, kdo má právo na označení uprchlík. To ty kobylky, co se snaží dostat přes moře do Evropy nejsou!

0 0
možnosti

Autor článku nejspíš přeslechl výrok zemského rabína Sidona, který zhruba před 10 lety prohlásil v televizi, že Židé jsou národem vyvoleným vládnout ostatním národům.

Budíž českým židům ke zlu, že se Sidona za jeho aktivity povýšili z pražského rabína na rabína zemského. Prostě je to podle nich správný vůdce se správnými rasovými názory.

A přesto, že mám židovský původ, tak Sidona od tohoto jeho tehdejšího výroku nemám rád.

Závěrem:

každý národ, každé náboženství a každá ideologie plodí fanatiky, co jsou přesvědčení o nadřazenosti svého národa, rasy, ideologie či náboženství. Katastrofou je, když se těmto fanatikům umožný stát se vůdčími osobnostmi.

4 0
možnosti
DK

katastrofou je, kdyz si je nekdo napusti do sve zeme tolik,ze se sam stane mensinou. To delaji jen hlupaci.

5 0
možnosti
DK

Kosovo je jednim z mnoha prikladu, ze muslimove nejsou schopni vytvorit prosperujici spolecnost. O muslimksych zemich plati, ze jsou bud chude anebo pokud jsou bohate, prisli ke svemu bohatstvi diky prirodnim zdrojum. Kolik muslimu ziskalo Nobelovu cenu? A kolik ti "podradni psi" Zide? U Zidu existuje 4 500x vyssi pravdepodobnost ziskani Nobelovy ceny nez u muslimu. Takze kdyz nekdo rekne, ze Zid je 1000x lepsi nez muslim, tak Zidovi vlastne jeste krivdi...takova velka propast mezi nimi je.

7 1
možnosti

Černoši zas drží hromadu světových rekordů v atletice. Žid ani jeden. Nejspíš to bude tím, že černoch je tisíkrát lepší než Žid. A někteří z těch černochů jsou muslimové.;-D

1 8
možnosti
Foto

Středověk neskončil, středověk trvá...

1 0
možnosti
AK

Kde že se islámští duchovní nebo Hitler inspirovali? No přece v židovském Talmudu, který všechny nežidy označuje jako zvířata - prasata, osly, prostě podlidi. Takže ono je to přinejmenším oboustranné, na to se nesmí zapomínat, jinak z toho máme propagandu.

2 4
možnosti
Foto

Tóra a Starý zákon v Bibli sice označuje Židy jako vyvolený národ, který Bůh miluje, ale nikde se tam nevyzývá k vyhlazení jiných náboženství. Mojžíšovo Desatero, včetně přikázání Nezabiješ je v Tóře také, ale ve významu Nezavraždíš. Nic o vzývání ke genocidě jiných národů a náboženství tam není.

3 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik