Psychické problémy mají všichni muslimové, kteří chtějí světu vnutit islám

Ve francouzském Štrasburku zaútočil muslim nožem na Žida s kipou na hlavě. Policie agresora zadržela, uvedl web německého týdeníku Focus. Zadržený má, jak také jinak, psychické problémy. Prý podobný útok spáchal už před pěti lety.

Podle listu Journal de Dimanche křičel útočník Alláhu akbar, ale policie tuto informaci nechtěla potvrdit.

Jistě, i v ČR občas vraždí osoby s psychickými problémy, ale nikdo z nich neopakuje onen islámský válečný slogan jako útočník ve Štrasburku. Už se nedivím, že to nechtěla policie potvrdit. Kromě politiků a zbabělých novinářů se i policie zřejmě musí řídit „pravdofóbií“. Mnozí se bojí říci pravdu nahlas, aby nebyli vyhozeni ze zaměstnání. Proč veřejně činní lidé tak bohapustě lžou, když je řeč o islámu? Proč policie nechtěla připustit islámský věroučný slogan, neboli krátké, úderné a snadno zapamatovatelné heslo?

V tomto islámském heslu je obsaženo jádro islámu: Islám má zvítězit nad všemi náboženstvími světa. Proto bylo vymyšleno heslo Allahu akbar, česky Allah je největší. Všichni, kdo toto heslo překládají jako „Bůh je velký“ lžou a zakrývají pravou podstatu islámu! „Allah seslal Mohameda se správným vedením i s náboženstvím pravdivým, aby zvítězilo nad všemi náboženstvími, i když se to protiví modloslužebníkům.“ (súra 61:9; 9:33)
 
„Věřící, mám vám ukázat obchod (= cestu, vedoucí k zisku), jenž ochrání vás před trestem bolestným?“ (61:10)

„Bojujte na Allahově cestě majetky i osobami svými…a tehdy vám Allah odpustí hříchy vaše a uvede vás do ráje.“ (61:11-12)

Pro muslimy skvostná nabídka obchodu, co myslíte? Budou válčit, loupit, znásilňovat a dostaví se odměna: odpuštění hříchů a ráj! Pravý opak všech náboženství, čisté barbarství! A pokrytci všech odstínů balamutí lidi bajkami o „mírumilovném islámu“. Nemusím snad připomínat, že tato slova koránu je povinen plnit každý muslim. Budete dál věřit pohádkám o toleranci a nenásilí v islámu? K čemu vést dialog s muslimy, když je jejich cílem přesvědčit nás, že jsme „nevěřící“, udělat z nás občany druhé kategorie, slovy koránu „ponížit“ nás, abychom jim, v tom nejlepším případě, zaplatili za to, že nás nezabijí?  

Autor: Karel Orlík | sobota 20.8.2016 11:09 | karma článku: 39,76 | přečteno: 1643x